Ambassadeurs

Zet de
eerste stap
voor je bedrijf

De energietransitie stelt ondernemers voor unieke uitdagingen. Onze stichting ziet het als haar missie om het Limburgse MKB te steunen met raad en daad bij de overgang naar duurzame energie.

Met behulp van onze ambassadeurs willen we ondernemers inspireren door te laten zien wat er allemaal mogelijk is er op het gebied van verduurzaming.

Lees hier het verhaal terug van een energieneutrale monumentale watertoren die bruist van activiteit, de kleine bloemist om de hoek, maar ook het relaas van pioniers op het gebied van biologische tuin-landbouw. Van groot tot klein MKB, ze delen allemaal graag hun verhaal met u.

Onze ambassadeurs maken al het duurzame verschil. Laat u inspireren en doe ook mee, er zijn mogelijkheden voor iedere MKB’er. Hulp nodig? Neem contact met ons op, wij helpen u graag in uw eigen verduurzamingsreis.

Onze ambasssadeurs per sector

Horeca

De Reusch
Van monumentale watertoren naar energieneutrale en duurzame horecalocatie. Dat kan gewoon! In 2022 winnaar van de duurzaamheidsprijs voor monumenten, ‘De Groene Sleutel’.

Klik op het logo voor meer info.

Van Der Valk Hotel Venlo
Het meest duurzame hotel van de regio en een mooie blikvanger voor Venlo. De duurzame mogelijkheden zijn hier optimaal benut.

Klik op het logo voor meer info

Hotel De Rousch
Als duurzaam hotel en familiebedrijf is Hotel De Rouche één van de eerste gasloze hotels van Nederland.

Klik op het logo voor meer info

Hotel Crasborn

Een duurzame hotelovernachting? Hotel Crasborn in Thorn is een hotel dat voldoet aan de hedendaagse verwachtingen van gasten.

Klik op het logo voor meer info

Logistiek

Meulenberg Transport

Duurzaam transport? Meulenberg mag zich één van de voorlopers op het gebied van het gebruik van elektrische vrachtwagens noemen.

Klik op het logo voor meer info

Vissers Energy Group

Meer info volgt z.s.m.

Toerisme

Home of Heroes
Een oude, voormalige steenfabriek in het Midden-Limburgse dorp Buggenum is de locatie van het populaire activiteitencentrum ‘Home of Heroes’.

Klik op het logo voor meer info

Retail

Bloemenzaak Roel Peters

Bestaan er eigenlijk duurzame bloemisten? Gelukkig wel! Bloemenzaak Roel Peters in het Zuid-Limburgse Beek is er een van.

Klik op het logo voor meer info

Industrie

Cyclups

Tarwestro een restproduct? Niet voor Cyclups! Zij hebben van het co-creëren van een non-plastic wereld hun missie gemaakt en produceren onder andere rietjes van tarwestro.

Klik op het logo voor meer info

Agrarisch

De Waog

Al ruim 35 jaar wordt er op Biologische Tuinderij
De Waog in Neer bewust gekozen voor ecologische
teelt. De Waog is daarmee het oudste biologische
tuinbouwbedrijf in Limburg.

Klik op het logo voor meer info

IT

JDS bedrijfsautomatisering

& Plan-IT International

Duurzaamheid zit in het DNA van deze twee Noord-Limburgse IT-bedrijven. Eigenaar en oprichter Julian Hendriks vraagt zich voortdurend af wat zijn bijdrage aan de wereld is. Zijn motto daarbij? Het veranderen van de wereld begint bij jezelf!

Klik op de logo’s voor meer info