Ambassadeur
Verhaag Sevenum

Duurzaam ondernemen zit al jaren in het DNA van onze onderneming.

Verhaag Sevenum

Verhaag Afbouwprojecten – Parketvloeren – Schuifwandkasten is een familiebedrijf van bijna 125 jaar oud.  Sinds 1997 staat alweer de vierde generatie aan het roer.  Ze zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden van de afbouwfases in zowel de business to businessmarkt als in de particuliere markt. Met als belangrijkste producten: Systeemwanden en- plafonds, PVC- en parketvloeren en schuifwandkasten .

Henk Lucassen, een van de eigenaren, verteld dat ze eigenlijk al sinds het begin van deze eeuw bewust en onbewust met allerlei vormen van verduurzaming bezig zijn en terugkijkend mogen concluderen dat dit eigenlijk in het DNA van Verhaag verweven zit.

In 2000 krigen ze een VCA- en ISO certificering ten behoeve van veiligheid en procesbewaking , in 2002 vond er een uitgebreide screening plaats t.b.v. de toekenning van het predicaat Hofleverancier. In 2008 al volgde een geïsoleerde nieuwbouw met warmtepompinstallatie (geen gas meer), wat later gevolgd met plaatsing van 300 zonnepanelen t.b.v. eigen energievoorziening. En in 2023 was er natuurlijk ook nog de FSC-certificering betreffende verwerking van houtproducten. Ook is Verhaag al meer dan 16 jaar bezig met scheiding en recycling van afvalstromen.

Daarnaast vind er een constante monitoring plaats en valt de keuzes op leveranciers die ook met duurzaamheidsmaatregelen en -processen bezig zijn, waaronder sinds begin 2024 een samenwerking met Hilti, een van de duurzaamste ondernemende gereedschapsfabrikanten van Europa.

Ook in het HR management is Verhaag constant bezig verbeteringen te zoeken met als uiteindelijk doel: met z’n allen plezier beleven in het werk waarmee ze elke dag mee bezig zijn!

De komende jaren zal de focus gaan liggen op de transportmiddelen (auto’s en bussen ) waar nog stappen gezet moeten worden. Door de razendsnelle ontwikkelingen en veranderingen op dat gebied heeft dit momenteel de volle aandacht.

Kortom, een bedrijf dat zich heel graag als ambassadeur van de Stichting Groene Economie Limburg profileert en presenteert!

Meer info:

Verhaag Sevenum

Verhaag Afbouwprojecten