Blog - laatste nieuws

Rd4 Reiningsdiensten nieuwe ambassadeur!

Valentijnsdag is al weer lang voorbij, maar misschien mogen we als stichting toch nog even onze liefde verklaren aan onze ambassadeurs. Mooie, duurzame bedrijven, van groot tot klein, in allerlei sectoren, die een echte voortrekkersrol vervullen.

Onlangs mochten we weer een nieuwe duurzame liefde verwelkomen, namelijk het Zuid-Limburgse Reinigingsdiensten Rd4. Onze directeur Michel van Lieshout reikte een tijdje geleden met veel plezier nog aan de voormalige directeur Wil Sijstermans het ambassadeurscertificaat uit. Wil nam in december na 25 mooie jaren bij Rd4 afscheid om van zijn pensioen te kunnen genieten en werd opgevolgd door Roger Wetzels.

We zijn blij zo’n mooi bedrijf onze ambassadeur te mogen noemen en wensen Wil Sijstermans veel plezier en geluk in alles wat hij nog gaat doen en de nieuwe directeur Roger Wetzels veel succes en (duurzaam!) werkplezier!