Blog - laatste nieuws

Opening Het OndernemersLab Maastricht

Dinsdag 4 juli vond de feestelijke opening van Het OndernemersLab plaats in het SNS Expertisecentrum in Maastricht. Maar liefst acht deelnemende partijen, namelijk Qredits Nederland, Ondernemersadviseurs, SNS Expertisecentrum, Inspiratiehuis voor ondernemers, SDG House Maastricht en Centrummanagement Maastricht, Nieuwe Stroom en onze stichting informeerden elkaar tijdens de aftrap over ieders rol en de rol dienstverlening voor ondernemers. Het glas werd geheven op dit mooie initiatief, we kijken nu uit naar het bezoek van vele ondernemers die met dit ijzersterke team geholpen gaan worden!

Op dinsdag 18 juli van 9:30-17:30u zal Het OndernemersLab weer aanwezig zijn in het SNS Expertisecentrum. De eerste 15 ondernemers die deze dinsdag binnenlopen zullen een leuke goodiebag ontvangen!

Artikel in Limburg Works over het OndernemersLab. Download het hier en hier om te lezen.

Zie ook het artikel in Dagblad de Limburger over dit mooie initiatief.