Blog - laatste nieuws

Terugblik bijeenkomst ‘Duurzaam en Energiezuinig Ondernemen’

Maandagavond 26 juni mochten we onze bijdrage leveren aan een bijeenkomst over duurzaam en energiezuinig ondernemen in het Midden-Limburgse Roggel. De organisatie van de avond was in handen van MKB Limburg, Gemeente Leudal en LIOF.

Onze directeur Michel van Lieshout verzorgde een presentatie met daarin een intermezzo voor een interview met een van onze nieuwste ambassadeurs, Joni Sloesen van Restaurant SOBER en Domein ZAVEL. In gesprek met onze communicatieadviseur Rosemarie Neuen, deelde Sloesen zijn ervaringen met duurzaam ondernemen in de praktijk. 

Na dit inspirerende ondernemersverhaal was het aan energieadviseur Sander Gobel om ons gedeelte van de avond af te sluiten met een belangrijk verhaal over het belang van energiebesparing voor ondernemers/bedrijven, ‘Weet hoeveel en ook wanneer je energie verbruikt’, was zijn advies aan de aanwezige ondernemers.

Dank voor een inspirerende en informerende avond, MKB Limburg, Gemeente Leudal en LIOF. En natuurlijk dank aan onze ambassadeur Joni Sloesen voor zijn bijdrage aan deze bijeenkomst.