Blog - laatste nieuws

Nieuwe ambassadeur: Mengelers Groep

Wie in Limburg Toyota zegt, zegt Mengelers – en andersom. Al sinds 1964 wordt dit mondiale automerk er vertegenwoordigd door wat nu heet Mengelers Automotive Limburg, met zes vestigingen door de hele provincie heen. Directeur Leo Mengelers was op 26 juli jl. de verheugde ontvanger van onze ambassadeursoorkonde. Want zijn bedrijf zet zich op allerlei manieren in ter bevordering van duurzaamheid en van duurzaam ondernemen. Zo was de Toyota Prius in 1997 ‘s werelds eerste hybride productieauto, waarvan het concept toen alom opzien baarde. Daarna volgden ook nog diverse volledig elektrische auto’s. En het zal niet lang meer duren of er rijden ook Toyoya’s op waterstof – en misschien wel als eerste in Limburg. Leo Mengelers is namelijk al enkele jaren nauw betrokken bij een project van de Landgraafse ondernemer Huub Minten, namelijk een groen waterstofstation – het eerste in Zuid-Limburg.

Links op de foto een trotse Leo Mengelers, rechts onze gebiedsmanager voor Zuid-Limburg, Ilmar Woldring.