Blog - laatste nieuws

Bureaucratie staat Parkmanagement Pannenweg in de weg

Veel van onze ambassadeurs zijn echte pioniers op hun gebied. Dat geldt zeker ook voor Parkmanagement Pannenweg, die met hun EnergieHandelsPlatform Pannenweg, het eerste bedrijventerrein zijn in Nederland met hun eigen energy hub.

Het bedrijventerrein wil op deze manier graag het overvolle stroomnet omzeilen, dat vele bedrijven in onder andere Brabant en Limburg (vandaag kwam Zeeland daar nog bij) in grote problemen brengt betreffende de energietransitie.

Maar ondanks alle goede bedoelingen en doelgerichte actie, lopen ze toch nog vast in het bureaucratische doolhof. Ze spraken er uitgebreid over met Eva Rooijers van het Het Financieele Dagblad, lees het artikel hier terug.

Ook Nieuwsuur besteedde aandacht aan de situatie bij de Pannenweg: kijk het item hier terug.

Artikel Dagblad De Limburger, lees hier.