Wat bieden wij?

Ons ontzorgingsprogramma VerduurzaamJeMKB biedt MKB’ers in de 8 deelnemende Zuid-Limburgse gemeenten; Maastricht, Sittard-Geleen, Meerssen, Stein, Beek, Valkenburg aan de Geul, Vaals en Gulpen-Wittem, de mogelijkheid om hun bedrijf te verduurzamen zonder dat zij zich hoeven te bekommeren om de technische, organisatorische en financiële aspecten ervan.

Wij bieden een all-in-one-oplossing, waarbij we ondernemers ondersteunen in het verkrijgen van de juiste informatie, het adviseren over geschikte maatregelen en het begeleiden bij de installatie ervan.
Voor MKB-ondernemers biedt verduurzaming directe voordelen zoals kostenbesparing door energie-efficiëntie, voldoen aan wet- en regelgeving, een positieve bijdrage aan de maatschappij, een verbeterd imago en de aantrekkelijkheid voor toekomstige werknemers.

Diensten die wij bieden

  • Informeren
  • Adviseren
  • Begeleiden
  • Engineering
  • Installeren
  • Nazorg

De verduurzaming van bedrijven is geen makkelijke opgave. Wetgeving, technische eisen, financiële haalbaarheid, kostenbesparingen en vragen als ‘Waar moet ik beginnen’ komen snel om de hoek kijken als u als ondernemer aan de slag wilt gaan. Vanuit het programma VerduurzaamJeMKB worden daarom verschillende tools aangeboden om snel de juiste informatie te vinden die u nodig heeft.

Een kort overzicht:

Website VerduurzaamJeMKB
Informatie over onze aanpak en dienstverlening
www.verduurzaamjemkb.nl
Ook op de website van uw gemeente vindt u hierover meer
informatie.

Digitale Energieloket MKB
Gerichte informatie over wetgeving, instrumenten, subsidie-
mogelijkheden en organisaties die van belang kunnen zijn.
www.energieloketmkb.com

Backoffice Groene Economie Limburg
Hier kunt u telefonisch of per email terecht met al uw vragen
over de mogelijkheden van verduurzaming voor uw bedrijf
0475 – 794035
backoffice@groene-economie.com

Informatiebijeenkomsten
Geregeld organiseren wij, vaak samen met gemeenten of partners, fysieke informatiebijeenkomsten om ondernemers te informeren over de uitdagingen, maar vooral over de kansen en voordelen die energietransitie het MKB kan bieden. Op onze website vindt daarover de actuele bijeenkomsten met data en locaties.

Nieuwsbrief
Iedere twee maanden verschijnt onze digitale nieuwsbrief met actuele informatie over bijeenkomsten, ambassadeurs, aangepaste wetgeving of subsidiemogelijkheden, werkbezoeken of andere nieuwtjes. Geïnteresseerd? Stuur een email naar onze backoffice en u ontvangt tweemaandelijks gratis de nieuwsbrief!