Het Europees congres ‘Energy Cities’ voor onbepaalde tijd uitgesteld

Het Europees congres ‘Energy Cities’, dat wegens de coronacrisis niet in april 2020 heeft kunnen plaatsvinden en daarom in eerste instantie naar 2021 werd verschoven, is voor onbepaalde tijd uitgesteld. De aanhoudende onzekerheid blijkt lastig te hanteren te zijn voor de locatieverschaffers. De organisator, te weten de gemeente Heerlen, heeft dit besluit onlangs met spijt genomen.

De kans is nu groot dat een ander land en een andere stad de organisatie toegewezen krijgen. Voor Groene Economie Limburg zou dat een tegenvaller betekenen  We waren namelijk door de organisatie gevraagd een bijdrage te leveren over aansprekende regionale voorbeelden van energetische verduurzaming van bedrijven en bedrijventerreinen.

About Author


Ilmar Woldring